Aanvragen en vergelijken van een vader zoon uitje doe je op ietsdoenofferte.nl

logo_topZoals jullie inmiddels van mij weten hou ik mij intensief bezig met sport. Dit mede dankzij mijn vader. Dit hebben jullie ook al over mij kunnen lezen. Ik wil daarom toch mijn vader bedanken, dit door een vader zoon uitje te organiseren voor hem. Omdat ik niet zo veel verstand en ervaring heb in het organiseren van dingen ben ik online gaan zoeken voor tips. Zo kwam ik uit bij het bedrijf IetsDoenOfferte. Hier kun je offertes aanvragen en vergelijken. Wanneer je dit gedaan heb kun je, net als mij, eenvoudig een keuze maken en heb je zo een leuke dag georganiseerd.  Dit goedkoop en professioneel, genieten! 

Nu de dag zelf!

vader-zoon-dochter-uitjeOmdat mijn vader zelf ook sportief is, heb ik heb meegenomen naar de kartbaan. Ik wist ook zeker dat hij dit leuk zou vinden. En ja hoor, toen we eenmaal aankwamen zag ik al gelijk de glimlach op zijn gezicht. De stemming werd dan ook wat anders omdat we allebei graag willen winnen. Dit natuurlijk wel met een knipoog. Éen heat duurde 15 minuten, tijd genoeg om te zien wie de beste was. Ik meld dan ook graag aan jullie dat ik gewonnen had. Dit was natuurlijk niet het belangrijkste, het ging tenslotte om de tijd samen. We hebben na afloop lekker een biertje samen gedronken en oude herinneringen opgehaald.

Ik had deze leuke dag dan ook niet kunnen organiseren zonder de hulp van ietsdoenofferte.nl. Door hun goede service en ruime aanbod had ik zo gevonden waar ik naar op zoek was. Mijn vader maakte na afloop van de dag ook de opmerking of ik een sportevenement wou organiseren. Ik lachte en zei dat alle credits toch naar dit bedrijf ging.

jubileum