Mode Kleding voor een zacht prijsje

Mode kleding is altijd relevant geweest in onze wereld. Je hebt meer dan genoeg gekke mensen die zeggen dat we alleen maar zijn gaan geven om mode toen we een consumentenmaatschappij werden maar dat is niet echt waar. De Romeinen hadden ook al fashion statements. Die gingen perse purperen kleur gebruiken omdat het nou eenmaal zo duur was. Vandaag de dag hoef je gelukkig niet meer een hoge pief in het Romeinse rijk te zijn om wat leuks te kunnen kopen. Je hebt talloze opties (Ralph Lauren, Boss, G-star raw etc..) en ze zijn niet eens zo duur meer.

Tweedehands maakt niet eens zoveel uit

En het is geen eens een probleem als je voor tweedehands kleding gaat. Maar je hoeft dat niet eens te doen. Tweedehands kleding is goedkoper natuurlijk maar je kunt tegenwoordig modieuze kleding ook gewoon kopen zonder dat je het van de kringloop moet halen. Neem nou bijvoorbeeld een Ralph Lauren setje. Als die net uitkomt is die natuurlijk best wel duur. Maar als ik wacht tot een sale aan het einde van het seizoen kan ik tot wel 90% korting krijgen op die kleding. Je kunt er beter van uit gaan dat je rond de 50% korting krijgt maar dat is nog steeds een goede deal.

Hoe kan het zo goedkoop zijn?

Maar waarom kun je aan het einde van een seizoen eigenlijk al die kleding zoveel goedkoper krijgen? Eigenlijk heeft de vraag ook het antwoord al verscholen in de zin. Kijk, met het einde van het seizoen breekt er ook een nieuw seizoen aan. En je wilt kleding voor elk type seizoen. Ik wil liever geen wit of zwart dragen in de zomer want dan heb ik meer zin in rood, blauw, geel, oranje en andere felle kleuren. Dus aan het einde of het begin van een seizoen willen winkels van de outdated kleding af. Dit doen ze door een dikke korting erop te doen.