Laars trends om te dragen

Nu het herfst-/ winterseizoen voor de deur staat, wordt het tijd dat we het over schoenen hebben. Ik weet niet hoe het met jou gaat, maar voor mij vallen associaties op met een bepaald type schoeisel – laarzen! Laarzen dames zijn lange tijd een van mijn grootste mode-obsessies geweest. Zij zijn de reden waarom ik altijd uitkijk naar de herfst! Ik geloof echt dat je nooit te veel laarzen kunt hebben. Je zou natuurlijk kunnen zeggen dat je met een paar klassieke Chelsea-laarzen bijna klaar bent voor de herfst, maar is het niet een beetje saai? Je schoenencollectie verdient een upgrade en dit is waar de herfst boottrends om de hoek komen kijken.

Rijlaarzen

Als je ze nog in je schoenencollectie hebt, is herfst/ winter misschien wel het perfecte moment om die schoonheden uit de kast te halen. In het najaar maakt de hippische look een grote comeback. Rijlaarzen werden gespot op de F/ W 20-21 banen van onder andere Chanel, Prada en Valentino. Dit seizoen wordt de klassieke stijl van rijlaarzen echter opnieuw vormgegeven met een toevoeging van nieuwe details, zoals subtiele westerse elementen of dikke zolen. Hoe dan ook, vanwege hun strakke en strakke lijnen zijn rijlaarzen een herfst must-have.

Dikke laarzen

Hoewel rijlaarzen vrij vaak werden gespot op de catwalks van F/ W 20-21, hebben ze niet echt de startbanen gedomineerd. Het type laarzen dames dat zonder twijfel de herfst-/ winterbanen heeft gedomineerd, zijn stevige laarzen. Van klassieke, door Dr. Martens geïnspireerde laarzen tot zware stijlen, komend seizoen staan ​​de silhouetten van stevige laarzen in de schijnwerpers.

Ruches Boots

Ze hebben een hangend ontwerp met een platte hak en een spitse neus. Ze waren ongeveer knielengte en waren gemaakt van echt leer. Ik herinner me die laarzen nog zo goed omdat ze mijn absolute favoriet waren. Van alle laarzen die ik destijds bezat, heb ik die het meest gedragen! Ik ben zo opgewonden dat de ruches dit najaar terug zijn! We hebben allerlei soorten ruches gezien op de banen van FW 20-21 bij merken als Isabel Marant, Bottega Veneta en Balmain, onder anderen. Perfect om te combineren met zowel casual als feestkleding, laarzen dames met ruches kunnen met vrijwel alles worden gecombineerd. Dus als je op zoek bent naar een super veelzijdig paar laarzen dames voor het herfst-/ winterseizoen, dan is de ruches-boottrend misschien wel de trend waar je naar moet kijken.