Elektrische boot Amsterdam als bedrijfsuitje

kanoWe hadden weer een goed kwartaal achter de rug met het bedrijf waar ik werk. Omdat we niet een heel groot team hebben is zo’n goed kwartaal als deze heel speciaal. De baas wilde ons bedanken doormiddel van een bedrijfsuitje. Dit was overigens niet ons enige bedankje.

Plannen

Aan mij was de taak besteed om een leuk bedrijfsuitje te organiseren. Ik organiseer meestal alle activiteiten en daarom ook deze. Mijn baas was wel zelf met een voorstel gekomen namelijk “elektrische boot Amsterdam“. Het hield in dat we met het hele team in een bootje het Amsterdamse Bos gingen verkennen. Het klonk heel leuk en daarom heb ik meer informatie opgezocht.

logo-amsterdamse-bos-kano-verhuur

Op de website van Kanoverhuur Amsterdamse Bos stond redelijk wat informatie. Ik heb nog even contact opgenomen om te kijken wat het precies ging kosten en waneer dit beschikbaar zou zijn. Ik heb een aantal data’s genoteerd zodat ik zeker kon zijn dat iedereen aanwezig zou kunnen zijn.

Nadat iedereen had aangegeven wat de beste datum zou zijn kwam ik uit op een perfecte datum. Na wat gebeld te hebben met het bedrijf heb ik gereserveerd. De prijs van deze hele activiteit paste ook precies in het budget en daar was de baas natuurlijk hartstikke blij mee.

Volgende week is het zo ver en dan gaan we met z’n alle varen. Iedereen is enthousiast en als het goed is hebben wij het weer mee! Tot nu toe is alles goed gegaan met het bedrijf en iedereen is enthousiast.vlot